Sluiten

Categorieën

Filters

      Telescopic box ladder, SS 3 step

      €328,99 Op werkdagen voor 16:00 besteld morgen in huis!
      De RVS Zwemtrap met 3 treden, telescopisch model, wordt geleverd met een inbouwcassette, waardoor het mogelijk is om de zwemtrap volledig in de bootsromp te laten verdwijnen.... Toon meer
      • Compleet assortiment
      • Snelle levering
      • De laagste prijs
      • 14 dagen bedenktijd

      Productomschrijving

      De RVS Zwemtrap met 3 treden, telescopisch model, wordt geleverd met een inbouwcassette, waardoor het mogelijk is om de zwemtrap volledig in de bootsromp te laten verdwijnen. Hier zijn de belangrijkste kenmerken:

      1. Telescopisch Model: Deze zwemtrap is ontworpen met een telescopisch mechanisme, waardoor de treden kunnen worden uitgeschoven wanneer nodig en weer ingetrokken wanneer niet in gebruik. Dit zorgt voor een compacte en gestroomlijnde look aan boord.

      2. Inbouwcassette: De inbouwcassette maakt het mogelijk om de zwemtrap volledig in de bootsromp te laten verdwijnen wanneer deze niet wordt gebruikt. Dit biedt niet alleen een esthetisch voordeel door het behoud van een strak uiterlijk van de boot, maar ook functioneel voor ruimtebesparing en om eventuele obstakels te vermijden.

      3. Kwaliteits-RVS AISI 316: De zwemtrap is vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal van het type AISI 316. Dit materiaal staat bekend om zijn uitstekende corrosiebestendigheid, waardoor het ideaal is voor gebruik in maritieme omgevingen met zout water.

      Deze RVS Zwemtrap met 3 treden biedt niet alleen functionaliteit en veiligheid voor zwemmers aan boord, maar ook esthetische en ruimtebesparende voordelen dankzij het telescopische ontwerp en de inbouwcassette.

      Specificaties

      Materiaal
      RVS
      Breedte
      260mm
      Lengte
      900mm
      Pijpdiameter
      22mm

      Toon meer

      Reviews

      0 from 5sterren
      Schrijf je eigen review

      Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

      Telescopic box ladder, SS 3 step
      € 328,99
      Telescopic box ladder, SS 3 step
      Op werkdagen voor 16:00 besteld morgen in huis!
      Toevoegen aan winkelwagen
      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking