Sluiten

Categorieën

Filters

      Sunmaster RVS Biminitop 3 bogen - Hoogte 91cm - Breedte 215-228cm

      Productomschrijving

      Sunmaster RVS biminitop met 3 bogen is de ideale metgezel voor uw bootavonturen, met bescherming tegen de zon in stijl en functionaliteit. Hier zijn de kenmerken die deze biminitop uniek maken:

      • Diverse kleuropties: kies uit een scala aan stijlvolle kleuren, zoals zwart, Navy blue, grijs, beige en antraciet grijs om de perfecte match te vinden voor uw boot.
      • Duurzaamheid: vervaardigd met hoogwaardige materialen staat de sunmaster rvs biminitop met 3 bogen garant voor duurzaamheid en langdurige prestaties, waardoor u keer op keer kunt genieten van uw tijd op het water.
      • Stabiliteit: dankzij de drie stevige bogen biedt deze biminitop een solide en stabiele constructie, bestand tegen wisselende weersomstandigheden en zorgt voor betrouwbare beschutting.
      • Verstelbaarheid: met een verstelbare breedte van 215 cm tot 228 cm past de sunmaster rvs biminitop met 3 bogen zich moeiteloos aan verschillende bootafmetingen aan, geschikt voor een breed scala aan boten.
      • Bescherming: met een hoogte van 91 cm biedt deze biminitop niet alleen voldoende ruimte, maar ook effectieve bescherming tegen schadelijke uv-stralen, zodat u comfortabel en beschermd kunt genieten van uw tijd op het water.
      • Gebruiksgemak: eenvoudig te monteren en te demonteren, biedt de sunmaster rvs biminitop met 3 bogen een gebruiksvriendelijke oplossing voor uw boot, zodat u snel en zonder gedoe kunt vertrekken en terugkeren naar de kade.

      Voeg de Sunmaster RVS Biminitop 3 Bogen toe aan uw bootuitrusting en ervaar het comfort en de bescherming die het biedt tijdens uw maritieme avonturen.

      Specificaties

      Materiaal frame
      RVS
      Garantie op doek en kleur
      5 jaar
      Lengte
      180cm
      Buisdiameter
      25mm
      Opberghoes
      Meegeleverd

      Toon meer

      Reviews

      5 from 5sterren
      Schrijf je eigen review
      5 from 5
      Telefonisch vriendelijke geholpen en vervolgens deze biminitop bij hun besteld.
      Gepost door: Jan Brinkhuis op 19 April 2024
      Sunmaster RVS  Biminitop 3 bogen - Hoogte 91cm - Breedte 215-228cm
      € 544,99
      Sunmaster RVS Biminitop 3 bogen - Hoogte 91cm - Breedte 215-228cm
      Zwart
      Op werkdagen voor 16:00 besteld morgen in huis!
      Toevoegen aan winkelwagen
      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking