Sluiten

Categorieën

Filters

      Sunmaster RVS Biminitop 4 bogen - Hoogte 137 cm - Breedte 185-198cm

      Productomschrijving

      De Sunmaster RVS biminitop met 4 bogen is uw ultieme metgezel voor elk bootavontuur, en biedt bescherming tegen de zon met een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Hier zijn de kenmerken die deze biminitop zo uniek maken:

      • Diverse kleuropties: Kies uit een breed scala aan stijlvolle kleuren, waaronder zwart, marineblauw, grijs, beige en antraciet grijs, om de perfecte match te vinden voor uw boot.
      • Duurzaamheid: Vervaardigd met hoogwaardige materialen staat de Sunmaster RVS biminitop met 4 bogen garant voor duurzaamheid en langdurige prestaties, waardoor u keer op keer kunt genieten van uw tijd op het water.
      • Stabiliteit: Dankzij de vier stevige bogen biedt deze biminitop een solide en stabiele constructie die bestand is tegen wisselende weersomstandigheden, waardoor betrouwbare beschutting gegarandeerd is.
      • Verstelbaarheid: Met een verstelbare breedte van 185 cm tot 198 cm past de Sunmaster RVS biminitop met 4 bogen zich moeiteloos aan verschillende bootafmetingen aan, geschikt voor een breed scala aan boten.
      • Bescherming: Met een hoogte van 137 cm biedt deze biminitop niet alleen voldoende ruimte, maar ook effectieve bescherming tegen schadelijke UV-stralen, waardoor u comfortabel en beschermd kunt genieten van uw tijd op het water.
      • Gebruiksgemak: Eenvoudig te monteren en te demonteren, biedt de Sunmaster RVS biminitop met 4 bogen een gebruiksvriendelijke oplossing voor uw boot, waardoor u snel en zonder gedoe kunt vertrekken en terugkeren naar de kade.

      Voeg de Sunmaster RVS biminitop met 4 bogen toe aan uw bootuitrusting en ervaar het comfort en de bescherming die het biedt tijdens uw maritieme avonturen.

      Specificaties

      Materiaal frame
      RVS
      Garantie op doek en kleur
      5 jaar
      Lengte
      244cm
      Buisdiameter
      25mm
      Opberghoes
      Meegeleverd

      Toon meer

      Reviews

      5 from 5sterren
      Schrijf je eigen review
      5 from 5
      Beige biminitop voor mijn consoleboot besteld vorige week. Mooie kleur en werd op tijd geleverd.
      Gepost door: Joop Gerritsen op 25 April 2024
      Sunmaster RVS  Biminitop 4 bogen - Hoogte 137 cm - Breedte 185-198cm
      € 594,99
      Sunmaster RVS Biminitop 4 bogen - Hoogte 137 cm - Breedte 185-198cm
      Zwart
      Op werkdagen voor 16:00 besteld morgen in huis!
      Toevoegen aan winkelwagen
      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »