Sluiten

Categorieën

Filters

      Sunmaster RVS Basic Biminitop 3 bogen - Hoogte 117 cm - Breedte 170-182cm

      Productomschrijving

      De Sunmaster RVS biminitop Basic met 3 bogen is de perfecte toevoeging aan uw bootavonturen, met een focus op eenvoud en essentiële functionaliteit voor zonbescherming. Hier zijn de kenmerken die deze biminitop uniek maken:

      • Diverse kleuropties: U kunt kiezen uit een scala aan klassieke kleuren, waaronder zwart, marineblauw, grijs, beige en antraciet grijs, om perfect bij uw boot te passen.
      • Duurzaamheid: Gemaakt met hoogwaardige materialen staat de Sunmaster RVS biminitop Basic met 3 bogen garant voor duurzaamheid en langdurige prestaties, waardoor u keer op keer kunt genieten van uw tijd op het water.
      • Stabiliteit: Met drie stevige bogen biedt deze biminitop een solide en stabiele constructie die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor u betrouwbare bescherming krijgt.
      • Verstelbaarheid: Met een verstelbare breedte van 170 cm tot 182 cm past de Sunmaster RVS biminitop Basic met 3 bogen zich moeiteloos aan verschillende bootafmetingen aan, waardoor het geschikt is voor diverse boten.
      • Bescherming: Met een hoogte van 117 cm biedt deze biminitop niet alleen voldoende ruimte, maar ook effectieve bescherming tegen schadelijke UV-stralen, zodat u comfortabel en veilig kunt genieten van uw tijd op het water.
      • Gebruiksgemak: Dankzij het eenvoudige montagesysteem is de Sunmaster RVS biminitop Basic met 3 bogen gemakkelijk te monteren en te demonteren, waardoor u snel en zonder gedoe kunt vertrekken en terugkeren naar de kade.

      Voeg de Sunmaster RVS biminitop Basic met 3 bogen toe aan uw bootuitrusting en ervaar het gemak en de bescherming die het biedt tijdens uw maritieme avonturen

      Specificaties

      Materiaal frame
      RVS
      Garantie op doek en kleur
      5 jaar
      Lengte
      183cm
      Buisdiameter
      22mm
      Opberghoes
      Meegeleverd

      Toon meer

      Reviews

      4 from 5sterren
      Schrijf je eigen review
      4 from 5
      Fijne webshop snelle levering!
      Gepost door: Vliet op 19 April 2024
      Sunmaster RVS Basic Biminitop 3 bogen - Hoogte 117 cm - Breedte 170-182cm
      € 449,99
      Sunmaster RVS Basic Biminitop 3 bogen - Hoogte 117 cm - Breedte 170-182cm
      Zwart
      Op werkdagen voor 16:00 besteld morgen in huis!
      Toevoegen aan winkelwagen
      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »